Offertförfrågan OVK

 


Så här säger användarna

Vanliga frågor

Hur fungerar tjänsten besiktigaste.se?
En fastighetsägare eller dess representant fyller i uppgifterna i formuläret för offertförfrågan av en viss tjänst. Förfrågan slussas vidare till upp till tre företag som aktivt levererar denna tjänst i den geografiska region som anges i formuläret. De företag som levererar tjänster via besiktigaste.se är kvalitetskontrollerade. Företagen kontaktar förfrågaren med ett kostnadsförslag eller för att få svar på kompletterade frågor som de behöver för att ge dig en offert. Vad som behandlas mellan offertförfrågaren och leverantören ligger utanför Besiktigastes kontroll och påverkan. Det finns inga krav på åtaganden från endera part, det är helt upp till dessa att komma väl överens.
Kostar det något att göra en förfrågan?
Nej. Det kostar ingenting att skicka en offertförfrågan. Du åtar dig ingenting genom att skicka förfrågan. Om du via tjänsten får kontakt med en leverantör som du vill kontraktera är det någonting som sker utanför Besiktigastes kontroll och påverkan. Du betalar inga avgifter mer än de som din leverantör tar för att utföra sitt jobb.
Måste jag köpa eller beställa om jag skickar en offertförfrågan?
Nej. Det finns inga krav på åtaganden i samband med att du skickar en offertförfrågan. Leverantörsföretaget som kontaktar dig med ett kostnadsförslag förväntar sig ett bra samtal med dig där du fritt väljer hur du vill gå vidare. Vad som behandlas mellan dig och leverantören ligger utanför Besiktigastes kontroll och påverkan.
Får jag ett färdigt kostnadsförslag efter att jag har skickat offertförfrågan?
Ja, i de flesta fall. Du får ett färdigt kostnadsförslag tack vare att du fyllt i alla uppgifter i offertförfrågan på ett sätt som klargör din situation och vad du vill ha utfört. Förutom de obligatoriska uppgifterna som exempelvis fastighetsbeteckning och adress finns fritextfält där du kan beskriva saker som leverantören särskilt behöver ta hänsyn till i sin kommande leverans. Hela processen kommer att upplevas som mycket effektiv och ge dig ett gott underlag för beslut.
Hur hanteras mina personuppgifter?
Enligt PUL, personuppgiftslagen (PuL). Miljönline AB (Miljonline) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats. De personuppgifter som Miljonline får av dig eller hämtar in, behandlas för att vi skall kunna fullgöra och administrera såväl Miljonline förpliktelser som dina önskemål. Miljonline kan komma att behandla lämnade och inhämtade personuppgifter för administration, att tillhandahålla tjänster, hantera prenumerationer, göra marknads- och kundanalyser samt för affärs-, produkt- och metodutveckling. Vi använder också dina personuppgifter för att kunna skicka dig information om och i övrigt marknadsföra våra tjänster. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter Miljonline har om dig, för vilket ändamål vi behandlar uppgifterna, varifrån uppgifterna har hämtats. Du har rätt att begära rättelse av felaktiga personuppgifter. Du kan också anmäla till oss att du motsätter dig att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring. Oavsett vilket ärende du har, och vill komma i kontakt med Miljonline, använd denna kontaktinformation: info@miljonline.se, telefonnummer 0730 303030.
Vad gör jag om jag inte är nöjd?
Vi vill veta om och varför du inte är nöjd. Besiktigaste.se skickar en enkät till dig efter att du har använt tjänsten där du berättar om dina upplevelser. Och vi vill givetvis agera och åtgärda det som gör att du inte är nöjd. Förhoppningsvis kommer vi överens om någonting bra som gör att du känner dig bättre omhändertagen.
Är besiktigaste.se delaktig i affärsuppgörelsen mellan den offertförfrågare och leverantör?
Nej. Det finns inga krav på åtaganden i samband med att du skickar en offertförfrågan. Leverantörsföretaget som kontaktar dig med ett kostnadsförslag förväntar sig ett bra samtal med dig där du fritt väljer hur du vill gå vidare. Vad som behandlas mellan dig och leverantören ligger utanför Besiktigastes kontroll och påverkan.
Hur registrerar jag mig som certifierad leverantör?
Du fyller i formuläret "Kontakta oss angående leverantör" som finns under länken "Besiktningsföretag". Vi på besiktigaste.se kontaktar dig för att skaffa oss en bild av era tjänster så att vi kan matcha ert företag med rätt tjänster och mot rätt region. Alla företag på besiktigaste ska ha ett bra rykte på marknaden och hålla hög kvalitet i sina leveranser. Vi ber därför om referenser. Besiktigaste.se genomför dessutom löpande kontroller av samtliga företag för att garantera att de fortfarande uppfyller följande krav:
 • F-skatt
 • Moms
 • Skuldfrihet hos Kronofogden
 • Nödvändiga certifikat utställda via Swedac och andra myndigheter

  Processen att bli en av Besiktigastes leverantörer går snabbt, ofta är allt klart samma dag som kontakten tas.
 • Kan alla företag ansluta sig som leverantör hos besiktigaste.se?
  Alla företag med bra rykte för att hålla hög kvalitet kan ansluta sig till besiktigaste.se. Vi ber de företag som vill ansluta sig om referenser. Besiktigaste.se genomför dessutom löpande kontroller av samtliga företag för att garantera att de fortfarande uppfyller följande krav:
 • F-skatt
 • Moms
 • Skuldfrihet hos Kronofogden
 • Nödvändiga certifikat utställda via Swedac och andra myndigheter
 • Hur kvalitetssäkras de leverantörer som skickar offert?
  Besiktigaste har ett lagom antal anslutna företag med bra kvalitet som tillhandahåller nischade fastighetstjänster. Tack vare att vi inte tillhandahåller all världens tjänster kan vi ha bra samtal med såväl leverantörer som offertförfrågare. Vi pratar med och ber om omdömen ifrån de som gör offertförfrågningar. Och vi pratar med leverantörsföretagen och ber på liknande sätt om omdömen. På så sätt hittar fastighetsägare och dess representanter trygga, bra leverantörer. Besiktigaste.se genomför dessutom löpande kontroller av samtliga företag för att garantera att de fortfarande uppfyller följande krav:
 • F-skatt
 • Moms
 • Skuldfrihet hos Kronofogden
 • Nödvändiga certifikat utställda via Swedac och andra myndigheter
 • Vem ligger bakom besiktigaste.se?
  Besiktigaste.se ägs av Miljönline AB. Tjänsten drivs av personal på Stockholmsbaserade miljonline.se vilka har varit verksamma inom digitala affärer sedan 1999. Vill du komma i kontakt med oss, vänligen använd kontaktformuläret till vänster eller ring nr 0730 303030.

  Miljonline har högsta kreditvärdighet enligt kreditinformationsföretaget UC, se och klicka på webbsigillet.