Offertförfrågan OVK

Bergslagens Sotning och Ventilation AB - leverantörslöftet

  • Certifierade - OVK Riksbehörighet K
  • Ekonomi - kvalitet till bra pris
  • På plats - i södra Dalarna med kontor i Fagersta

Bergslagens Sotning och Ventilation AB

Hjälper dig med ventilation, sotning och klottersanering

Bergslagens Sotning och Ventilation AB har lång erfarenhet inom ventilation och hjälper kunder i Västmanland och Dalarna med OVK besiktning och ventilationsrengöring.

Sedan 2007 har Bergslagens Sotning och Ventilation AB kvalitetsäkrat företaget enligt FR 2000 och har därigenom utarbetat en affärsidé som är miljö- och kvalitetsfrämjande. Vi har riksbehörighet att utföra OVK-besiktning på alla typer av ventilationsanläggningar. Dessutom är vi effektiva och professionella i våra utföranden. Förvänta dig inget mindre än trevligt bemötande och bra service när du vill ha vår hjälp.

Vårt kontor befinner sig i Fagersta och våra OVK-kontrollanter jobbar i Ludvika, Smedjebacken, Avesta, södra Dalarna utöver hela Västmanland.

Vill du ha offert för OVK-besiktning, en ventilationsrengöring eller har frågor, kontakta gärna oss via nedstående kontaktinfo så hör vi av oss så snabbt vi kan. Du som kund är vår största prioritet.

Bergslagens Sotning och Ventilation AB är inriktat på:
– OVK-besiktning
– Sotning
– Ventilation
– Klottersanering

Det är lätt att kontakta oss och vi är snabba på att utföra arbetet. Ring eller maila oss när ni behöver utföra ventilationsrelaterade arbeten i Dalarna.
Kontaktinfo Bergslagens Sotning och Ventilation AB
OVK-certifierad: Klas Eriksson
Telefon:022371473
Email: Kontakta oss
Webb: www.bergslagenssotning.se
Adress: Bergslagens Sotning och Ventilation AB
Herrgårdsvägen 19
737 40 Fagersta
Så här säger kunderna
s