Offertförfrågan OVK

Oktopal AB - leverantörslöftet

  • Certifierade - OVK Riksbehörighet K
  • Ekonomi - för er bostads- och kontorsventilation
  • På plats - i hela Västerbpttens län med kontor i Nordmaling

Oktopal AB

Expert inom OVK och energideklarationer

Oktopal har kontor i Nordmaling och är verksamma i Västerbotten, Jämtland och Västernorrland och vi hjälper både företag och privatpersoner. Hos oss kan du beställa fuktmätning, fuktsanering, OVK samt radonmätning och energideklarationer.

På Oktopal är vi tio kvalificerade konsulter och sex kvalificerade besiktningsmän med en bred, samlad kompetens inom byggnadsteknik, energifrågor, fuktproblem och problem med radon. Vi har också egna montörer med mångårig erfarenhet av både fukt- och radonsaneringar.

Våra besiktningsmän har kvalificerad (K) behörighet och stor erfarenhet av både större och mindre byggnader med alla typer av enkla eller mer avancerade ventilationssystem.

Vår ambition är att företag såsom privatpersoner ska få så bra service och innemiljö som möjligt. Våra kvalificerade konsulter hjälper även till med kostands- och energisparande lösningar.

Några av våra tjänster inom ventilation:
– OVK-besiktning
– Projektering VVS
– Fuktmätningar
– Energiberäkningar

Exempel på tidigare arbeten och kunder:Det är lätt att kontakta oss och vi är snabba på att utföra arbetet. Ring eller maila oss när ni behöver utföra ventilationsrelaterade arbeten i Sundsvall och runt om i Västernorrlands län.
Kontaktinfo Oktopal
OVK-certifierad: Tommy Elfström
Telefon:0703040488
Email: Kontakta oss
Adress: Trädgårdsg. 35
914 33 Nordmaling
Så här säger kunderna